Schomstraat 66 - 3582 Koersel-Beringen

Over ons

Vers en lekker eten bereiden is onze passie. Steeds met de nodige aandacht voor de korte keten. We proberen zoveel mogelijk te werken met producten uit eigen streek. Indien dit niet kan(voor Cypriotische gerechten bijvoorbeeld) dan kiezen we voor leveranciers die op een duurzame manier werken met respect voor de producenten.

Voor het vlees van onze tapas schotels werken we uitsluitend met in eigen huis bereide vleeswaren. Deze bereiden we volgens authentieke recepten en op artisanale wijze. Dit vergt meer tijd en inspanning, maar geeft ons de garantie dat we steeds producten kunnen aanbieden van hoogstaande kwaliteit. Het vlees hiervoor halen we bij lokale producenten.

De recepten van onze mezze’s zijn allemaal afkomstig van de familie van Hatice. Telkens wanneer we naar Cyprus gaan proberen we nieuwe dingen te ontdekken, en onze recepten aan te passen en te verfijnen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en geen verspilling van voedingswaren te hebben werken we enkel met reservatie, Dit wil zeggen dat je moet reserveren voordat je iets kan komen afhalen. Vlug iets uithalen is er dus niet bij. Maar hierdoor hoeven wij niks weg te gooien en kunnen we de kwaliteit waarborgen door alles zelf te bereiden. Dit is een bewuste keuze omdat we willen garant staan voor kwaliteit, en daarvoor moet men nu eenmaal keuzes maken.