Het mezzehuis ontleent zijn naam aan mezze. Mezze’s zijn kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken. Net als de Spaanse tapas en Italiaanse antipasta vormt het een vrij lichte schotel die tussendoor als aperitiefhapje of als voorgerecht kan worden gegeten. Het aanbod is enorm gevarieerd en gaat van heel eenvoudig een bordje olijven tot gemarineerde inktvis en dergelijke. In de Cypriotische keuken krijgt men vaak eerst een heel mezzebuffet geserveerd alvorens men een hoofdgerecht krijgt. Wij hebben deze naam gekozen omdat wij als specialiteit, Cypriotische buffetten serveren. Deze zijn samengesteld met authentieke recepten die al generaties lang gebruikt worden door de familie van mijn vrouw.

Bij ons kan U terecht voor de Middellandse zee keuken, Italiaanse, Spaanse,Griekse en Turkse gerechten behoren allemaal tot de mogelijkheden. Koken is voor ons geen werk maar pure passie. Een hele dag lang in de keuken staan is pas geslaagd als de gasten tevreden zijn. Met het mezzehuis willen wij een alternatief bieden voor het reeds bestaande aanbod van buffetten allerhande. Daarnaast willen wij U een dagelijks vers dagmenu aanbieden. Geen fastfood maar wel een gezonde maaltijd die alle noodzakelijke ingrediënten bevat. Ook voor dagverse pasta’s kan U bij ons terecht, alsook voor een portie heerlijke verse soep.

Kortom vers en een dagelijks wijzigend aanbod zijn de sleutelwoorden. Wij hopen U dan ook snel als klant te mogen begroeten.